Vitaliteitsbeurs

Gezellige beurs met informatie en demonstraties rond leefstijl en gezondheid.

Reserveer zondag 6 maart 2022 in je agenda voor deze informatieve en mooie dag. Of meld je nu aan om een bijdrage te leveren, als vrijwilliger, of door je vereniging of bedrijf te promoten!

De gezellige beurs met informatie en demonstraties rond leefstijl en gezondheid heeft een jaar overgeslagen, maar viert in 2022 de zevende editie. Juist nu corona en de maatregelen aan de orde van de dag zijn, is aandacht voor leefstijl, gezondheid en welzijn belangrijk. ‘Je kunt niet voorkomen dat je ziek wordt, maar je kunt wel proberen zo vitaal en veerkrachtig mogelijk te zijn. Tijdens deze beurs vind je van alles dat je daarbij kan ondersteunen,’ aldus organisator en buurtsportcoach Nienke Schuppers.

Wat is er te doen op de beurs?

Op de beurs staan stands met informatie over heel diverse onderwerpen rond het thema vitaliteit. Van fysiotherapie, tot ouderenontmoetingsgroep en van (aangepaste/ elektrische) fietsen tot zorg in huis. Ook zijn er beweegdemonstraties en muziekoptredens. ‘Die diversiteit is belangrijk, want zo wordt iedereen door iets verrast dat zij voordien nog niet kende’, omschrijft Schuppers. En dat is precies waarom bezoekers elke editie opnieuw weer enthousiast zijn. Elk jaar is er iets vernieuwends of een leuke verrassing in het programma opgenomen. Schuppers vult aan: ‘Daarnaast zijn er natuurlijk weer de gratis goodiebags voor de eerste 100 bezoekers en de loterij, waar bezoekers elk jaar erg enthousiast over zijn.’

Er is nog ruimte voor aanmeldingen voor een stand en het geven van een demonstratie. Partijen die interesse hebben om deel te nemen kunnen contact opnemen met Nienke Schuppers via n.schuppers@noaberpoort.nl of 053 573 47 89.

Volg het nieuws in Haaksbergen