Voetbal en plezier tijdens het Special Olympics weekend

Aan het sportieve weekend van de Special Olympics werd een kleurplatenwedstrijd gekoppeld. De Winnaars zijn bekend!

Het was niet eenvoudig om uit de vele inzendingen een keuze te maken. Zowel Igor, Amy als Nicky, onze sportieve helden, hadden moeite om er één uit te kiezen uit de vele mooie inzendingen. Complimenten aan iedereen! Toch is het gelukt met bijstand van de diverse teamleden is hier de uitslag:

  1. Lotte Mosman
  2. Florent Saksens
  3. Boet Vossebeld
    (de winnende kleurplaten liggen bij Top1toys).
    Lotte, Florent & Boet, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie kunnen een cadeaubon ophalen bij Top1Toys (Blokker) in Haaksbergen.

Naast de kleurwedstrijd was het in Haaksbergen, speelstad voor de voetbal, een super kleurrijk geheel op de velden. Na een geweldige opening in het FBK stadion op vrijdagavond, hebben de sporters, maar liefst 40 voetbalteams in Haaksbergen verdeeld over HSC21 en VV Haaksbergen, laten zien wat sportiviteit betekent! Een lach een traan, maar vooral veel lol. Dit werd mede mogelijk gemaakt door al onze voetbalverenigingen! Daarnaast kon het toernooi niet zo succesvol worden zonder de coaches, begeleiders en de vele vrijwilligers! Waarvoor speciale dank!

Naast het succes van onze voetballers, die een mooie 5e plaats behaalden, hebben onze turnsters een zeer goede prestatie geleverd in Almelo.

Dit smaakt naar meer, aldus Peter Horn, dit gaan we in Haaksbergen herhalen! Krachten bundelen en samenwerken om inclusief sporten verder op de kaart te zetten! Het kan, dat hebben we laten zien!

Kijk voor meer informatie op de website van de Special Olympics 2022

Kijk meer video’s over Haaksbergen

Meer over sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera, interview en montage: Constance van Wolferen
Tekst: Haaksbergen Natuurlijk
Een productie van RTV Sternet