Zoek met Buurtsportcoach naar een fietsmaatje

Sporten en bewegen is gezellig, je ontmoet er andere mensen, het is ontspannend en je voelt je lekkerder in je vel.

Bewegen is gezond, dat is bij iedereen wel bekend. Het is goed voor je conditie, het is goed om te ontspannen en helpt tegen stress. Maar waar begin je dan met bewegen? Een goede activiteit om mee te beginnen is fietsen en dat is samen veel leuker dan alleen. Maar waar vind je een fietsmaatje? Bijvoorbeeld bij de nieuwe activiteit van Buurtsportcoach.

Wat houd de activiteit zoek je fietsmaatje in?

Buurtsportcoach Haaksbergen organiseert wekelijks fietstochten van ongeveer een uur. Tijdens de tocht wordt er 14 km per uur gefietst. Je fietst door de omgeving van Haaksbergen. Je ontmoet nieuwe mensen en kunt onderzoeken of er iemand in de groep zit waarmee je ook zelf fietstochten kunt gaan maken. Je kunt je tijdens de tocht aanmelden voor de WhatsApp groep “Samen fietsen”.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 13 april wordt er gefietst op de woensdagavond. Deze tocht zal de hele zomer doorlopen tot en met 8 september. De start is telkens om 19.00u vanaf de markt en je bent daar rond 20.15u weer terug. Je hebt dan de mogelijkheid om nog even een kopje koffie te drinken bij het Grand Café.

Er worden fietstochten gemaakt, van ongeveer een uurtje, door het mooie buitengebied van Haaksbergen. Er wordt ongeveer 14 km per uur gefietst. Tijdens het fietsen kun je nieuwe mensen ontmoeten en onderzoeken of er iemand in de groep zit waarmee je ook op andere momenten een fietstocht zou willen maken.

Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen kosten.

Aanmelden en informatie via:
Maurizio Arena tel.: 06-38066218 of mail: mr.arena@mediant.nl
Minke ten Bruggencate tel.: 06-48591794 of mail: m.tenbruggencate@mediant.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Buurtsport Coach Haaksbergen

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen