Zwei Tage Oktoberfestival Haaksbergen

O’zapft is! Met deze woorden wordt het Oktoberfestival Haaksbergen op vrijdag 30 september aanstaande weer traditioneel geopend.

Het weekend begint om 17.00u met een all-in Oktoberfest. Deze formule, waarbij bier, wijn, fris en een buffet inbegrepen zijn, bleek de voorgaande edities een groot succes. Dit jaar zijn er zelfs meer tafels verkocht dan voorgaande edities. Biertafels, bierpullen en bediening aan tafel maken samen met Live muziek van de Tiroler band ‘Ohne Gewähr’, de avond compleet.

Geen tafel gereserveerd voor het all-in programma?

Geen probleem: vanaf 20.30u is iedereen welkom tijdens de afterparty. Deze eindigt om 01.00u, dus zorg dat je op tijd (natuurlijk in Dirndl of Lederhose) in de tent op Park Scholtenhagen staat. Waar de organisatie met de vrijdag een traditie voortzet, is de zaterdagavond dit jaar anders dan andere jaren. Met een heus Bocktoberfest wordt de Duitse sfeer doorgetrokken naar de zaterdag.

Gedurende deze avond, met natuurlijk biertafels, bierpullen, bockworst en Deutscher spass, zijn er diverse bockbieren verkrijgbaar. Er zijn losse kaarten, maar ook teamtafels beschikbaar. Deze avond zorgen de band, Huttenspass, Die Stadlfreunde en Hanzi und der Alpenbrüder voor muzikaal lawinegevaar. Ook deze avond is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Het programma start schön früh om 19.30u.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via www.oktober-festival.nl en mogelijk ook aan de deur (zolang de voorraad strekt). Het gehele weekend worden er schappelijke muntprijzen gehanteerd. Jetzt geht’s lös auf 30 September und 1 Oktober!

Kijk voor meer informatie op de website van Oktober Festival

Meer Cultuur uit Haaksbergen

Volg het Nieuws uit Haaksbergen